Reageren?

Een stukje Scandinavië in Nederland

              “BREIDABLICK”            PATERSWOLDE

Reageren?

                                                    Email naar:      Vakantiewoning Paterswolde

                                                   

 

Voor 2019 zijn er geen huurmogelijkheden meer.

 

De vakantiewoning heeft drie slaapkamers, is zeer compleet ingericht voor 2 tot 4 personen en is direct aan het Paterswoldse meer gelegen.

Varen, vissen en zwemmen kan vanaf de eigen steiger.

Het terras van de vakantiewoning heeft een prachtig en wijds uitzicht over het hele Paterswoldse Meer, een echte “Breidablick” en biedt veel rust en privacy.

De vakantiewoning is een prima uitgangspunt voor een vakantie in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe, een watersportvakantie aan het Paterswoldse Meer, een fiets– of wandelvakantie in het Nationaal Beek– en Esdorpenlandschap “De Drentsche Aa”, voor het lopen van het noordelijk deel van het Pieterpad en een bezoek aan de stad Groningen.

In de directe omgeving van het zomerhuis bevinden zich allerlei leuke plaatsen, attracties, musea, restaurants, boten– en fietsverhuur en een grote supermarkt.

De vakantiewoning staat op privéterrein en is gelegen op bungalowterrein “De Ruige Hoek” aan de Oude Badweg in Eelde-Paterswolde. Het Paterswoldse Meer ligt tussen de stad Groningen en de dorpen Haren en Eelde.

Vakantiehuis “Breidablick” ligt op 6 km afstand van het centrum van Groningen en er is een goede busverbinding.