Het vakantiehuis is direct aan het Paterswoldse Meer gelegen. Varen, zwemmen en vissen kan vanaf de eigen steiger. Het heeft drie slaapkamers en is ingericht voor 2 ŕ 4 personen. Er is een wijds uitzicht over het hele meer, een echte “Breidablick”.

 

Het zomerhuis bevindt zich op privé-terrein dat gelegen is op het bungalowterrein “De Ruige Hoek” aan de Oude Badweg in Eelde-Paterswolde.

 

De “Ruige Hoek” ligt aan de noord-westoever van het Paterswoldse Meer, op de provinciegrens van Groningen en Drenthe tussen de stad Groningen en de dorpen Haren en Eelde-Paterswolde.

Het dorp Eelde-Paterswolde heeft alle voor een prettig verblijf noodzakelijke voorzieningen zoals botenverhuur, een grote supermarkt en een grote variëteit in restaurants.

 

Op 5 minuten lopen van “De Ruige Hoek bevindt zich het Scandinavisch dorp met een restaurant, waar iedere eerste zaterdag van de maand een heerlijk Scandinavisch Buffet wordt geserveerd.

 

 

Locatie  

    

     KARAKTERISTIEKEN:

 

 > Privacy

 

>  Vrij uitzicht

 

Eigen water

 

Centraal gelegen

 

Recreatie

 

Varen

 

Vissen

 

Zwemmen

 

Fietsen

 

Wandelen

 

Zeilen

 

 

Een stukje Scandinavië in Nederland

VAKANTIEWONING              “BREIDABLICK”            PATERSWOLDE

“Breidablick” betekent “Wijd Uitzicht” in de taal van de Edda. Breidablick, zo heette in de Oudnoorse mythologie de woning van Balder, de God van Licht en Vreugde.

Breidablick is ook een innerlijke staat van zijn, onafhankelijk van de omgeving.